Profil

Om mig

Mit navn er Tanja Lørup. Jeg er født i 1978 og fik min første hund i tre års fødselsdagsgave. Så længe jeg kan huske, har vi haft hund i hjemmet og jeg lovede da også mig selv, at når jeg fik hus, skulle jeg straks have min egen hund.


Jeg er nu den stolte ejer af vores skønne kleiner münsterlænder Vilma, årgang 2008 og 3 barbeter ved navn Helmuth fra 2012, Vera fra 2015 og Nora fra 2018.


Udover at være den største sofakartoffel, ynder Vilma en god fasanjagt, mens Helmuth foretrækker at spise datterens sparegris, Vera vil bare gerne følge mig hvor end jeg er og Nora er altid klar til fis og ballade.


Jeg har træning for hundens skyld og ikke for træningens skyld alene. Derfor er mine træningsøvelser tilrettelagt således, at de beriger hundens (og forhåbentlig også hundeejerens) liv.


Dette drejer sig om at gå pænt i snor, så I kan nyde nogle gode ture sammen, komme når du kalder, så hunden kan få lov til at strække sig ud engang i mellem, gå i sin kurv på en rar og behagelig måde, blive børstet m.m.

Herudover fokuserer jeg på socialisering, så din hund kan begå sig med andre hunde.


Mit ønske er at give viden om hundens adfærd videre til så mange hundeejere som muligt, så hund og ejer får et godt langt hundeliv sammen. Du vil derfor også lære om hundesprog, gode lege for dig og din hund og hvordan du bliver en god og ansvarlig leder.


Jeg ser på hunden som en helhed, både dens adfærd og helbred. Derfor har jeg suppleret min adfærdsuddannelse med behandlingsmetoden kranio-sakral terapi, så jeg herved kan rette skævheder i hundens nakke, ryg, bækken og korsben og afspænde hjernehinder, der kan give spændingshovedpine. Derved mindskes risikoen for adfærdsproblemer senere hen i hundens liv.

Hundeadfærdsspecialist

Hundeadfærdsinstruktør

Kranio-sakral terapeut

Forfatter

DKK opdrætteruddannet

Og en masse andre kurser og seminarer.

Tanja Lørup

Hundeadfærdsspecialist og Instruktør


Jeg har træning for hundens skyld og ikke for træningens alene. Derfor er mine træningsøvelser tilrettelagt således, at de beriger hundens liv (og forhåbentligt også hundeejerens).


Bliv din hunds bedste ven.

Kontakt


Adresse:

Ultoftevej 19, 5892 Gudbjerg


Email:

Kontakt@etgodthundeliv.dk


Telefon:

60 66 73 37


Træningspladser i Odense og Gudbjerg:

Middelfartvej 510, 5491 Blommenslyst

Ultoftevej 19, 5892 Gudbjerg

FØLG OS


Facebook
Copyright © All Rights Reserved