Profil

Om mig

Mit navn er Tanja Lørup og er født i 1978.


Så længe jeg kan huske, har vi haft hund i hjemmet og jeg lovede da også mig selv, at når jeg fik hus, skulle jeg straks have min egen hund.


Min første hund var en kleiner münsterlænder ved navn Vilma. Hun gik bort i oktober 2020 12 år gammel. 

Vilma har fulgt mig i hele opbygningen af hundeskolen og formet min tilgang til og viden om hunde og deres adfærd. Hun var indbegrebet af ren kærlighed, samarbejde, glæde, tillid og respekt. Dette håber jeg at kunne give videre i ære af hendes minde. 


Jeg er nu den stolte ejer af 4 barbeter ved navn Vera fra 2015, Nora fra 2018 og Sally og Storm fra 2021 som er døtre af Nora.


Jeg har træning for hundens skyld og ikke for træningens skyld alene. Derfor er mine træningsøvelser tilrettelagt således, at de beriger hundens (og forhåbentlig også hundeejerens) liv.


Dette drejer sig om at gå pænt i snor, så I kan nyde nogle gode ture sammen, komme når du kalder, så hunden kan få lov til at strække sig ud engang i mellem, gå i sin kurv på en rar og behagelig måde, blive børstet m.m.

Herudover fokuserer jeg på socialisering, så din hund kan begå sig med andre hunde.


Mit ønske er at give viden om hundens adfærd videre til så mange hundeejere som muligt, så hund og ejer får et godt langt hundeliv sammen. Du vil derfor også lære om hundesprog, gode lege for dig og din hund og hvordan du bliver en god og ansvarlig leder.


Jeg ser på hunden som en helhed, både dens adfærd og helbred. Derfor har jeg suppleret min adfærdsuddannelse med behandlingsmetoden kranio-sakral terapi, så jeg herved kan rette skævheder i hundens nakke, ryg, bækken og korsben og afspænde hjernehinder, der kan give spændingshovedpine. Derved mindskes risikoen for adfærdsproblemer senere hen i hundens liv.

Hundeadfærdsspecialist

Hundeadfærdsinstruktør

Kranio-sakral terapeut

Forfatter

DKK opdrætteruddannet

Og en masse andre kurser og seminarer.