Kursisterne siger

Kursisterne siger

Det er utrolig vigtigt for mig, at man har en god oplevelse hos Et godt hundeliv og at kursisternes forventninger bliver indfriet.


Derfor modtager jeg løbende feedback via evalueringsskemaer, mails og mundtligt.

Jeg sætter stor pris på denne feedback til både faglig og personlig udvikling.


Herunder kan du læse nogle af de kommentarer jeg har modtaget.

Kursisterne siger    Tusind tak for nogle gode træninger. Teoriaften var rigtig godt! Især om hundesprog og "de gamle lederskabsregler" der ik' gælder mereVi har været meget tilfredse med holdet, og har fået mange gode ting med hjem, vi kan arbejde videre med


Rigtig go' undervisning - dejligt med tid til leg - vil meget gerne fortsætte i foråret


Har været rigtig glad for at komme her om søndagen. Kommer igen på næste hold


God atmosfære og gode omgivelser


Super god træning. Kan mærke fremskridt. Gode tips til træning og mange forskellige øvelser. Super lærerigt


Rigtig godt kursus - og dejligt med den stille og rolige tilgang du har til både os og hundene:-)


Freja og jeg har begge lært meget og tager lige en omgang mere:-)


Det hele har bare været så godt (for hund og for os). Dejligt afslappet og godt (har lært meget)


Dejlig rolig træning med "fri leg"


Dejligt socialt samvær


Mange tak for de gode råd. Det går rigtig godt med Silver


Du var rigtig god til at udvide for hver enkel hund - godt overblik


Jeg har været rigtig glad for at komme. Det har været fine og varierede øvelser og der er blevet taget godt hensyn til os individuelt


Det var godt at være på hold sammen med andre hunde af næsten samme størrelse


Anbefalelssværdigt:-)


Meget tilfreds - hyggeligt og godt sted. Super sød og imødekommende træner


Du skal vide, at vi har været glade for dine fif i forhold til at aktivere vores hunde, og din ekspertise og gode råd i forhold til leg. Vi synes, vi har lært meget at arbejde videre på.


Super med fri leg, under trygge forhold


Det er positivt med forskellige slags opgaver til hver træning. Dette giver et godt indblik i alternative muligheder for god kontakt til hunden.Kompetent hunde og -førertræning i en rolig atmosfæreDejlig nede på jorden kontakt og forklaringer :) derfor fortsætter vi også


Jeg er meget begejstret for træningen og dig som instruktør. Som førstegangshundeejer har det været meget lærerig at deltage i alle aktiviteterne og samtidig lære en masse om hundes sprog og psykologi. Jeg blev kort sagt klædt på til at forstå min hund og dens behov!


Jeg synes der er god stemning og sjove øvelser. Derudover er det rart altid lige at kunne få et råd med på vejen.


Det er altid dejligt at komme til træning og vi glæder os begge to. Vi får altid svar på de spørgsmål som vi nu vil have, og det har helt klart hjulpet os som førstegangshundeejere. Vi glæder os til at fortsætte med træningen.


Du kan jo ikke gøre for at Eddie ikke var motiveret de første 4 gange, men vi har helt klart fået gode ideer til aktiviteter for vores hund og det er i sig selv super.


Dejlig jordnær forklaringer og rigtig god str hold


Selvom jeg altid har haft hunde og gået til hunde træning før, har jeg aldrig mødt så åben og dejlig træner. Dette gør at jeg synes min hund og jeg forstår hinanden meget mere. Jeg har lært rigtig meget og vi nyder at være til træning. Vi ser frem til næste hold:-)


Det har været rigtig godt at gå på begge hold (lydighed og aktivering) med Simba. Det er tydeligt at mærke at han har udviklet sig. Glæder os til at fortsætte de næste måneder :). Du må gerne overveje om et af dine hold i foråret kan være agility :).


Jeg har fået et bedre indblik i rollen som hundeejer og nogle gode redskaber til at "forme" en god hund.


Din gode fornemmelse for hundene - deres adfærd og udtryk - er meget eksemplarisk og inspirerende. Øvelserne har været fine, lidt svære, men har givet gode hjemmeopgaver til hund og ejere. Vi har fået meget at arbejde videre med.